Leisteen 30x20 cm

Verzending

Je bestelling wordt verzonden via de DHL, de kosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte.
€2.00- €6.95
Je kunt je bestelling ook op afspraak afhalen in Zwolle - Stadshagen.

 

35,00

Model:
foto-op-leisteen-30x20-cm
Levertijd:
1 -7 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestand uploaden
Omschrijving

De leisteen met foto 30x20 cm 

Een foto op een leisteen blijft bijzonder. Voor elke gebeurtenis is een leisteen een toepasselijk item. Het is prachtig om ouders te verrassen met een foto van hun kind die getrouwd is. Ook kun je de trotse opa en oma gelukkig maken met een foto van hun kleinkind(eren).
Daarnaast wordt de leisteen ook veel neergezet als gedenkleisteen. Hoe bijzonder is het om een mooie foto van een dierbare vast te leggen om een leisteen.
Elke leisteen ziet er anders uit. Geen enkele leisteen is gelijk, wat betekent dat je afdruk een persoonlijk en uniek aandenken wordt. Een foto op leisteen heeft verbluffende kleuren en een indrukwekkende diepte. 

Naast Gifts by Jess heb ik ook de website: www.gedenkleisteen.nl. Het maakt niets uit of de leisteen via Gifts by Jess of de Gedenkleisteen wordt bedrukt. Ik zal altijd een voorbeeld toesturen. Pas als de opzet helemaal naar wens is zal ik de leisteen bedrukken.
Hier maak ik (tijdelijke) gedenkleistenen voor op het graf. Het duurt in deze tijd erg lang voordat de officiële steen wordt geleverd. De foto op leisteen geeft dan een persoonlijk gevoel bij het graf. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bijzondere foto of afbeelding, maar het is ook mogelijk om alleen een naam en de geboortedatum met sterfdatum te vermelden.

Daarnaast is het ook een bijzondere manier om een foto van een overleden (huis)dier vast te leggen.
Wil je hier een naam, mooie zin of quote op bedrukt hebben, dan is dit uiteraard ook mogelijk.
Samen maken wij er een waardevolle leisteen van. 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder