Over Gifts by Jess

Over Gifts by Jess 

Mijn naam is Jessica Schipppers, ik ben 44 jaar en woon in Zwolle - Stadshagen samen met mijn man, dochter en hond.
Eind 2017 ben ik ziek geworden door een vervelende bacterie en virus. Ik heb hier blijvende klachten aan over gehouden.
Tijdens de opname in een revalidatiecentrum kwam ik erachter dat ik mijn creativiteit niet was verloren. 
Dit kon ik op mijn eigen manier en met een dagplanning realiseren. Tijdens de zomervakantie van 2019 heb ik samen met mijn man de knoop doorgehakt om een eigen webwinkel te openen. Ik kan hierdoor mijn eigen tijd indelen en mijn creativiteit in kwijt. Ik heb mijn leven veranderd en een droom kunnen verwezelijken.
Je vind bij Gifts by Jess, de webwinkel in Zwolle - Stadshagem, de mooiste gepersonaliseerde cadeaus. 
Ben je op zoek naar een persoonlijk kado met een mooie foto of tekst? Als kraamcadeau kun je bijvoorbeeld een geboortekaartje op een keramische tegel laten bedrukken. Voor een verjaardag doet een mooie mok met een leuke foto en/of tekst het altijd goed.
Wil je een bijzondere gebeurtenis of persoon vastleggen of een fotoproduct? Denk dan eens aan een leisteen. Dit product geeft de foto een unieke uitstraling.
Naast de fotoproducten kun je terecht voor kleding met opdruk, zoals een romper, t-shirt of hoodie. Je kunt kiezen voor een voorbeeld van Gifts by Jess, maar het is uiteraard ook mogelijk om een eigen opdruk en wensen door te geven. Ik zal met veel plezier en liefde een mooie opdruk maken voor baby's, kinderen, mannen en vrouwen.
Wist je dat je naast persoonlijke gifts ook terecht kunt voor creatieve cadeaus. Er zijn op dit moment al veel mensen in Nederland en de omliggende landen die een diamond painting hebben besteld in deze shop. 
Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen.
Ook kun je de eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Je kunt je via deze link registreren!
Mocht je op zoek zijn naar een cadeau die niet aanwezig is in de shop, neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

Groet, Jessica