Mokken

Mokken

Autisme mokken

Bij Gifts by Jess vind je mokken met het thema Autisme. Ik ben vanuit Uniek met Autisme mokken gaan ontwerpen die bedrukt zijn met autisme afbeeldingen en teksten.
Ik begrijp hoe belangrijk het kan zijn om een mok te hebben die past bij jouw persoonlijkheid en interesses. Daarom bied ik ontwerpen aan die specifiek gericht zijn op mensen met autisme.

De mokken zijn van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor warme en koude dranken. De afbeeldingen en teksten zijn zorgvuldig gekozen en ontworpen om de unieke kenmerken van autisme te benadrukken. Er komen steeds meer ontwerpen bij.  Ontwerpen die specifiek gericht zijn op kinderen, tieners en volwassenen, dus er is voor elk wat wils.

Bij Gifts by Jess staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ik  bied daarom ook de mogelijkheid om mokken te personaliseren met eigen afbeeldingen en teksten. Zo kan je jouw mok nog persoonlijker en unieker maken. Bestellen bij mij is eenvoudig en snel. Ik zorg ervoor dat jouw bestelling zorgvuldig wordt verwerkt en veilig wordt verzonden. Ophalen in Zwolle- Stadshagen is ook mogelijk.

Bovendien is deze mok van hoge kwaliteit en geschikt voor dagelijks gebruik.
Het heeft een stevige handgreep en de mok kan in de magnetron. Ik adviseer om de mok met de hand af te wassen. De mok kan in de afwasmachine, maar de afbeelding kan dan 'sneller' vervagen.
Koop nu deze speciale auti mok en laat zien dat je trots bent op wie je bent! Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder. Ik hoop dat je geniet van de collectie mokken en dat je er een vindt die perfect bij jou past. 

Let's grow together

Let's grow together

10,50

De mok is gemaakt van keramiek. Door de sublimatie techniek is de mok vaatwas bestendig. Zelf z.....

Feeling Ausome

Feeling Ausome

10,50

Mok Feeling Ausome De mok is gemaakt van keramiek. Door de sublimatie techniek is de mok vaatwas .....

Proud Autism Mom

Proud Autism Mom

10,50

De mok is gemaakt van keramiek. Door de sublimatie techniek is de mok vaatwas bestendig. Zelf z.....